Om oss

Ecope tar med smaken av Australien till er

Våra goda viner är inte att se som alkohol, utan ett komplement till en upplevelse. Våra premium viner är ett utsökt fönster in i den orörda naturen och förundran som är Australien och dess landskap. Vi erbjuder smaken och passionen i det australiensiska landskapet, eftersom de är det perfekta tillskottet för att följa med dig på dina äventyr, ögonblick och upplevelser!

Ecope tar med smaken av Australien till er
Fotograf: Frances Andrijich
Om oss
Fotograf: Frances Andrijich

Om Ecope

Ecope är ett familjeföretag med en fot i Sverige och en fot i Australien. Vi specialiserar oss på noggrant utvalda viner från premium regioner i Australien. Vår vision är enkel: Vi erbjuder smaken av Australien genom våra goda, hållbara och unika viner. Vi har ett kompromisslöst engagemang för kvalitet, hantverksviner som uttrycker deras terroir. Varmt välkommen till Down under.

Kvalitet

Vi jobbar endast med de utvalda vingårdar som gör vin med handen i hjärtat, använder inga naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Det är viktig att att den biologiska mångfalden skyddas och utvecklas. Den personliga relationen mellan oss och vingården är ett måste så vi kan säkerställa kvaliteten och följa vinet resa från första början tills den når er.

Alla gårdarna är familjeägda, det vill säga ryktet är grunden för deras existens. Familjerna bär på långa traditioner.

Fotograf: Frances Andrijich